Σχολικό Έτος 2013 - 2014

Στις 16/10/2013 και 21/10/2013  η  Α1 και Α2  τάξη  του σχολείου μας αντίστοιχα, επισκέφθηκε το πάρκο Τρίτση, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ορνιθολογικής εταιρείας . Τα παιδιά έγιναν μικροί εξερευνητές και μέσα από διάφορες δραστηριότητες ήρθαν σε επαφή με τη χλωρίδα και την πανίδα του πάρκου.

Περισσοτερα

Σήμερα 22/10/2013 επισκέφθηκε το σχολείο  μας η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΄Γιατροί του Κόσμου΄. Έγινε οδοντοστοματικός έλεγχος και ενημέρωση στα παιδιά και στους γονείς της Α΄ τάξης με σκοπό την πρόληψη της στοματικής υγείας των παιδιών.

Περισσοτερα

Τη  Δευτέρα 11/11/2013 οι μαθητές του Α2 επισκέφθηκαν το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής , όπου παρακολούθησαν σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Με εργαλεία την παρατήρηση και το βιωματικό παιχνίδι τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις διαφορετικές εκφάνσεις της παραδοσιακής αλλά και νεώτερης κεραμικής. Τέλος πειραματίστηκαν με το πηλό και ανέδειξαν το ταλέντο τους δημιουργώντας τα δικά τους έργα.

Περισσοτερα

Στις 30/10/2013 η Α3 τάξη του σχολείου μας, επισκέφθηκε το πάρκο Τρίτση , όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Ορνιθολογική εταιρεία. Μέσα από έναν όμορφο περίπατο και μέσα από κατάλληλες δραστηριότητες , τα παιδιά ανακάλυψαν , ενθουσιάστηκαν και θαύμασαν τη πανίδα και χλωρίδα του πάρκου.

Περισσοτερα

Την  Τετάρτη 13/11/2013 οι μαθητές/τριες του Α3 επισκέφθηκαν το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής , όπου παρακολούθησαν το αντίστοιχο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα.Τα παιδιά έμαθαν για το υλικό του πηλού, μπήκαν στο παλιό, παραδοσιακό εργαστήρι του αγγειοπλάστη και στο τέλος ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους φτιάχνοντας δικές τους πήλινες δημιουργίες.

Περισσοτερα

Την Τετάρτη 6/11/2013 οι μαθητές του Α1 επισκέφθηκαν το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής , όπου γνώρισαν  τις διαφορετικές εκφάνσεις της παραδοσιακής κεραμικής. Στο τέλος ήρθαν σε άμεση επαφή με τον πηλό και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους δημιουργώντας τα δικά τους έργα.

Περισσοτερα