Σχολικό Έτος 2013 - 2014

Σήμερα 3/12/2013 , στα πλαίσια της Διαθεματικής εργασίας μας με θέμα της ΄΄Μυθολογία΄΄, παρουσίασα στην τάξη μου τη θεά Αφροδίτη, η οποία είναι η αγαπημένη μου θεά και ξακουστή για τη μυθική ομορφιά της. Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα αυτή τη δραματοποίηση!

Περισσοτερα

Με αφορμή την πρώτη ενότητα της Μελέτης Περιβάλλοντος "ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ" πραγματοποιήσαμε στην τάξη μας "δημοτικές εκλογές".  Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι μαζί με τον προεκλογικό τους λόγο σε μια προσπάθεια να πείσουν τους "συμμαθητές - συμπολίτες τους". Στη συνέχεια όλοι ψήφισαν μυστικά και η εφορευτική επιτροπή καταμέτρησε τις ψήφους αναδεικνύοντας τον νικητήριο συνδυασμό. Οι μαθητές απόλαυσαν τη διαδικασία και ταυτόχρονα έζησαν την εμπειρία του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι".

Περισσοτερα

Στα πλαίσια του γλωσσικού μαθήματος προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πρώτη προσέγγιση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, συνδέοντάς την με τη νέα ελληνική . Οι μαθητές γνώρισαν ορισμένες αρχαίες ελληνικές λέξεις και ενεπλάκησαν σε γλωσσικές διαδραστικές ασκήσεις. Το απόλαυσαν πολύ!

Περισσοτερα

Σήμερα 16 Οκτωβρίου πήγαμε στο σκοπευτήριο του Βύρωνα. Εκεί δύο προπονήτριες της ομοσπονδίας μας έδειξαν να σκοπεύουμε. Στη συνέχεια πήραμε ο καθένας ένα όπλο και προσπαθήσαμε να σημαδέψουμε το στόχο. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία!

Περισσοτερα

Στα πλαίσια του μαθήματος των αγγλικών , αναλάβαμε με χαρά να κατασκευάσουμε ωραίες κολοκύθες που εντυπωσίασαν σαν θέμα του Halloween. Ήταν κάτι το δημιουργικό εκμέρους των παιδιών της τάξης μας. Ευχόμαστε όσοι έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας να δείτε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών.

Περισσοτερα

Σήμερα επισκεφθήκαμε με την τάξη μου το Σκοπευτήριο του Βύρωνα και μάθαμε για το ολυμπιακό άθλημα της Σκοποβολής. Όλα τα παιδιά σημαδέψαμε με αεροβόλα τυφέκια και προσπαθήσαμε να πετύχουμε όσους περισσότερους στόχους μπορούσαμε. Περάσαμε φανταστικά! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Περισσοτερα