Σχολικό Έτος 2015 - 2016

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, εμείς οι μαθητές του Γ2΄, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μέσω skype με την κυρία Χριστίνα Παπαδημητρίου, η οποία ασχολείται με την περίφημη τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας και ζει στη Στεμνίτσα Αρκαδίας.

Περισσοτερα

Σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην τάξη μας τον ηθοποιό κο Λευτέρη Ζαμπετάκη. Αφού μας εξήγησε την ετυμολογία της λέξης, μας έλυσε όλες τις απορίες μας σχετικά με το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Περισσοτερα

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, εμείς οι μαθητές του Γ2' μαζί με τη δασκάλα μας και τους γονείς μας είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούμε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και να παρακολουθήσουμε τη διαδραστική παράσταση  "Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία".

Περισσοτερα

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, εμείς οι μαθητές του Γ2' δεχτήκαμε την ευχάριστη επίσκεψη του συγγραφέα Γιώργου Κατσέλη. Μας επισκέφθηκε με αφορμή το βιβλίο του "Η δέκατη τρίτη θέα και τα κλεμμένα γλυπτά", το οποίο διαβάσαμε τη φετινή σχολική χρονιά.

Περισσοτερα

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, η τάξη μας επισκέφθηκε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού όπου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη διαδραστική παράσταση "Περιήγηση στην αρχαία αγορά".

Περισσοτερα

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, η τάξη μας είχε τη χαρά με ξεναγό την κυρία Φωτεινή Τσομάκου να απολαύσει την υπέροχη θέα από το λόφο της Πνύκας.

Περισσοτερα