Σχολικό Έτος 2015 - 2016

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου μας για τη λήξη του σχολικού έτους, στο θέατρο Άλσους Κολωνού.

Περισσοτερα

Στις 13 Ιουνίου, οι μαθητές του τμήματος Ν’Β, επισκέφθηκαν το άλσος Περιστερίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη φύση, να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά και να απολαύσουν τις ομορφιές του πάρκου.

Περισσοτερα

Σήμερα, Παρασκευή 22 Απριλίου, τα παιδιά του Ν1Α' παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Μόνος ή μοναδικός; διαφορετικότητα και ρατσισμός» στο Μουσείο παιδικής τέχνης στην Πλάκα.

Περισσοτερα

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, το τμήμα Ν’Α του νηπιαγωγείου μας πραγματοποίησε την τελευταία του εξόρμηση για τη φετινή χρονιά, στο άλσος Περιστερίου.

Περισσοτερα

Σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου, οι μαθητές του τμήματος Ν’Β, παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Έχω ένα φίλο μακρινό» από την Action Aid.

Περισσοτερα

Σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, οι μαθητές των τμημάτων Ν1’Β και Ν’2 πραγματοποιήσαμε περίπατο στο πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος. Παίξαμε στην παιδική χαρά, διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα με τους φίλους τους.

Περισσοτερα