Σχολικό Έτος 2019 - 2020

Γ' Τάξη

Σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, τα τμήματα Γ1' και Γ2' του σχολείου μας, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο με σκοπό να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα Kids Athletics.

Περισσοτερα

Με την Γ' τάξη μελετάμε τα δάση διαθεματικά. Ευκαιρία να περιγράψουμε ποια είναι τα μέρη ενός τέτοιου πολύπλοκου συστήματος, μέσω και της τέχνης: οι μαθητές και μαθήτριές μας έπρεπε να γράψουν μια ταξιδιωτική περιγραφή, ένα ποίημα, ένα κόμικ, ένα σχέδιο, προκειμένου να αναφέρουν τι θα συναντούσαν σε ένα φανταστικό (μη ρεαλιστικό) δάσος!

Περισσοτερα

Με αφορμή τη γνωριμία μας με το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας, εμπλακήκαμε σε μια διαδικασία διερεύνησης και εσωτερικής αναζήτησης μέσω του εκπαιδευτικού δράματος.

Περισσοτερα

Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, το κουζινοξωτικό ξεκίνησε από το Βιβλίο της Γλώσσας μας και επισκέφθηκε την τάξη μας. Έριξε τη μαγική του χρυσόσκονη και έφτιαξε λαχταριστές σοκολατένιες τρουφομπαλίτσες.

Περισσοτερα

Σήμερα, Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, είχαμε τη χαρά να ξεκινήσουμε τη μέρα μας καλημερίζοντας στην ``παρέα`` μας  μέσω skype, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, κα Σοφία Μαντουβάλου.

Περισσοτερα