Σχολικό Έτος 2014 - 2015

Σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, οι μαθητές του Α1' και Α2' συναντήθηκαν στην πυλωτή του σχολείου, για να αναπαραστήσουν το Θησέα στο λαβύρινθο του Μινώταυρου.

Περισσοτερα

Σήμερα , Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, ήταν το δεύτερο ραντεβού του Α1' και Α2' για την κατασκευή του ομαδικού κολάζ με τις γοργόνες.

Περισσοτερα

Στις 29 Απριλίου 2015, ο μαθητής του Α1' Τασιαδάμης Αλέξανδρος θέλησε να μοιραστεί με τους συμμαθητές του μια μοναδική εμπειρία που έζησε αφού επισκέφθηκε τον ``επιστημονικό `` παιδότοπο PLANET  PHYSICS.

Περισσοτερα

Στα πλαίσια του διδακτικού σεναρίου με θέμα ''Το παραμύθι'' οι μαθητές χρησιμοποίησαν τα tablet-pc. Συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά αξιοποιώντας την τεχνολογία και δημιούργησαν όμορφες ιστορίες.

Περισσοτερα

Την Παρασκευή 24 Απριλίου κατεβήκαμε στο εργαστήρι εικαστικών. Εκεί μας περίμενε η δασκάλα των εικαστικών κυρία Μαρία Μπουράνη, να ολοκληρώσουμε την κατασκευή μιας όμορφης πολιτείας, διαφορετικής από τη συνηθισμένη, μιας πολύχρωμης πολιτείας, χρησιμοποιώντας άχρηστα για εμάς υλικά και τη φαντασία μας.

Περισσοτερα

Τη Δευτέρα 4 Μαϊου οι μαθητές του Α1' και Α2' είχαν κανονίσει να συναντηθούν, για να κατασκευάσουν ένα ομαδικό κολλάζ με τις γοργόνες που είχαν φτιάξει σε προηγούμενο μάθημα.

Περισσοτερα