Σχολικό Έτος 2014 - 2015

Σήμερα , Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης που πραγματοποίησε η τάξη μας, επισκεφθήκαμε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, όπου καταθέσαμε μια συνεισφορά για τη δράση του οργανισμού Ε.Δ.Α.Ν.Ι (Εθελοντική Διακονία Ασθενών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων).

Περισσοτερα

Σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο φιλανθρωπικός οργανισμός ``Μπορούμε``... Αρχικά, δύο κυρίες  μας έδειξαν μερικές εικόνες τις οποίες τις αναλύσαμε και  τις περιγράψαμε.

Περισσοτερα

Σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, εγώ και η τάξη μου επισκεφθήκαμε την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη στην Κηφισιά. Εκεί μας περίμενε μία ξεναγός , η οποία μας έδειξε τα πορτρέτα και μας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ζωγράφος αναμειγνύει τα χρώματα στο έργο του.

Περισσοτερα

Σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου 2015, οι μαθητές του Ε2' επισκέφθηκαν το Βυζαντινό Μουσείο.Μέσα αντικρίσαμε τάφους και μνημεία από τη βυζαντινή εποχή.

Περισσοτερα

Σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, επισκεφθήκαμε το μουσείο του Ο.Τ.Ε. Αρχικά μας ξενάγησαν στο μουσείο για να γνωρίσουμε τα παλιά τηλέφωνα και να μάθουμε τον τρόπο που επικοινωνούσαν οι άνθρωποι στα αρχαία χρόνια!

Περισσοτερα

Σήμερα , Τρίτη 21 Απριλίου 2015, το τμήμα Ε1' του σχολείου μας επισκέφθηκε το Βυζαντινό Μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσοτερα