Σχολικό Έτος 2014 - 2015

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελευταία δραστηριότητα μετάβασης από το νηπιαγωγείο στην Α’ δημοτικού.

Περισσοτερα

Την  Τετάρτη 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε δραστηριότητα μετάβασης από τα δύο τμήματα του νηπιαγωγείου μας. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα μαθητών της Α’ δημοτικού επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα αυτοσχέδιο παραμύθι σχετικά με τη μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο.

Περισσοτερα

Σήμερα, 23 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε η γιορτή του νηπιαγωγείου, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι μικροί μας μαθητές συμμετείχαν σε ένα προτώτυπο θεατρικό δρώμενο για την ειρήνη, είπαν ποιήματα , τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Περισσοτερα

Σήμερα, 11 Μαΐου 2015, οι μαθητές του Νβ’ πραγματοποίησαν εκδρομή στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα κτίριο μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής, πέντε χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Περισσοτερα

Σήμερα επισκεφθήκανε το σχολείο μας η επιθεωρητής Καθαρούλα και ο κύριος Λεκές. Αποστολή τους ήταν να μάθουν σε όλα τα παιδάκια τους κανόνες υγιεινής ώστε να είναι πάντα καθαρά και να φροντίζουν τον εαυτό τους και τους φίλους τους να μην αρρωσταίνουν.

Περισσοτερα

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαίου 2015, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή του τμήματός μας, στο προολυμπιακό αθλητικό κέντρο Πάρνηθας. Οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μουσείο παλαιών επαγγελμάτων, να μάθουν για παλιά επαγγέλματα, παλιές συνήθειες και εργασίες που χάθηκαν ή χάνονται σιγά-σιγά.

Περισσοτερα