ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

«σύγχρονες μορφές διαπαιδαγώγησης ….»

Ας ξεκινήσουμε με κάτι εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο : Για 1η φορά στην ιστορία της Σχολής γονέων είχαμε στη δεύτερη συνάντηση περισσότερα μέλη απ’ ό,τι είχαμε στην πρώτη συνάντηση ! Απ’ τα 30 της πρώτης συνάντησης ανεβήκαμε στα 33 της δεύτερης ! Ακόμα και το ποσοστό των αντρών που συμμετέχουν έχει αυξηθεί αρκετά και αγγίζει το 25 %... Φαίνεται πως οι άντρες σπάνε σιγά σιγά τη σιωπή τους.. Καλοδεχούμενο, ελπιδοφόρο…

Περισσοτερα

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 1η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

«ΚΑΛΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ….»

Μετά τα καλωσορίσματα και τις ευχές ξεκινήσαμε το φετινό μας ταξίδι με δυο βιωματικές ασκήσεις για να γνωριστούμε και να συνδεθούμε καλύτερα. Στη συνέχεια, στις μικρές ομάδες, φέραμε στο νου μας κάποια οικογένεια που ξέρουμε και τους θεωρούμε καλό ζευγάρι και καλούς γονείς.

Περισσοτερα

ΛΑΚΩΝΙΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΘΕΜΑ : ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ - ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην προηγούμενη συνάντηση είχαμε σταματήσει στο σημείο που το ζευγάρι έκανε μια συζήτηση «για να αποφορτιστεί η κατάσταση» και είχαν πει ότι θα γινόταν μια δεύτερη συζήτηση για να μιλήσουν πιο αναλυτικά για την κρίση που προέκυψε.

Περισσοτερα

ΛΑΚΩΝΙΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 5η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΘΕΜΑ : ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Κι όπως είπε χαριτολογώντας ένας πατέρας «την ημέρα αυτή ακούγονται περισσότερα ψέματα παρά αλήθειες…».

Περισσοτερα