Νέες επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που έγινε την Κυριακή 22/4 στη ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ.

Συγκεκριμένα:

Στον όμιλο της Στ’ δημοτικού, η Κούτρου Εριέττα με 3 βαθμούς αναδείχτηκε 1ο κορίτσι και πήρε το Χρυσό μετάλλιο, επίσης ισοβάθμησε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης και πήρε το Χάλκινο μετάλλιο. Το 2ο κορίτσι στον ίδιο όμιλο ήταν πάλι από το σχολείο μας , η Λεβεντογιάννη Ηλέκτρα.

Στην Ε’ δημοτικού ο Κουτσοβασίλης Γιώργος ισοβάθμησε στην 1η θέση, με 4,5 βαθμούς στους 5 αγώνες και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια τάξη ( Ε’ Δημοτικού) ο Κίκης Σπύρος πήρε την 3η θέση, με 4 βαθμούς στους 5 αγώνες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Γ’ δημοτικού ο Μπέτσικος Παράσχος με 3,5 βαθμούς στους 5 αγώνες ισοβάθμησε στην 4η θέση ανάμεσα σε 42 παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή νέων σκακιστών μας για πρώτη φορά σε σχολικούς αγώνες, όπου όλοι τους κατάφεραν αξιόλογη επίδοση στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα για το σκακιστικό μέλλον του σχολείου μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους Γρηά Παναγιώτη της Δ' Δημοτικού, Δημόπουλο Δημήτρη, Σπύρου Ανδρέα και Παρασκευόπουλο Στέφανο της Γ’ δημοτικού, Θεοδωράτου Κασσάνδρα και Ζάντζα Χάρη της Β’ δημοτικού, Ζλατίδη Θάλεια, Κουγιό Νικόλαο και Λεβεντογιάννη Ίριδα της Α’ δημοτικού.