Αγαπητοί γονείς,
Τα εκπαιδευτήριά μας σας εύχονται η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς να βρει τις οικογένειές σας με υγεία , αγάπη και προκοπή . Παράλληλα γεννά σε όλους μας προσδοκίες για πρόοδο και δημιουργικότητα. Οι στόχοι που θέτουμε και σε αυτό το διδακτικό έτος είναι ο κοινός αγώνας μας για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και μόρφωση των παιδιών μας.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοί μας είστε εσείς οι γονείς των μαθητών . Θεωρούμε ότι η συμπόρευση αυτή θα προλειάνει το έδαφος για ειλικρινή επικοινωνία , συνεργασία και πνευματική πρόοδο των παιδιών.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας . Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.
Η Δ/νση των εκπαιδευτηρίων
* Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων Δημοτικού: 11/9/2014.
* Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων Νηπιαγωγείου (Μεγάλης Περιόδου): 1/9/2014 , (Μικρής Περιόδου): 11/9/2014.
* Για τις ώρες παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με τα σχολικά λεωφορεία θα ενημερωθείτε 2 ημέρες νωρίτερα με sms ή τηλεφωνικά από τις συνοδούς.
* Η γραμματεία του σχολείου θα συνεχίσει να λειτουργεί και απογευματινές ώρες (17:30 – 20:00) μέχρι και τις 19/9 ημέρα Παρασκευή για οποιαδήποτε εξυπηρέτησή σας.
* Την Πέμπτη 11/9/2014 ημέρα έναρξης του σχολικού έτους θα δοθεί ενημερωτικό υλικό, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και θα σχολάσουμε 3 ώρες νωρίτερα από το κανονικό.
* Έναρξη των δραστηριοτήτων της απογευματινής ζώνης από Παρασκευή 19/9/14 ανάλογα με το πρόγραμμα λειτουργίας τους.