Με την επιβολή του ΦΠΑ 23% επί των διδάκτρων στα ιδιωτικά σχολεία (δεν αφορά έως σήμερα την προσχολική αγωγή) ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ» σύσσωμος με όλα τα μέλη του καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την πλήρη απαλλαγή απ’ αυτόν.

Η περίσταση επιβάλλει προπάντων και οπωσδήποτε τη δική σας συμμετοχή και ενεργό δράση στον δύσκολο αυτό κοινό μας αγώνα. Θεωρώ ότι όλοι μαζί θα επιτύχουμε σίγουρα το αυτονόητο και το δίκαιο για τα παιδιά μας.
Παρακαλούμε λοιπόν θερμά, αφού μελετήσετε πολύ προσεκτικά την «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ» που σας επισυνάπτουμε, να μας στείλετε με το όνομά σας στο e-mail του σχολείου μας () τη διαφωνία σας με το μέτρο επιβολής ΦΠΑ 23% το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4/9/2015 για να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λίστα διαφωνούντων γονέων και όχι μόνο, διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας για ίση μεταχείριση στην εκπαίδευση. Επίσης, όσοι γονείς επιθυμείτε, μπορείτε να υπογράψετε και σε αυτό το link http://www.ipetitions.com/petition/sieie.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και είμαι σίγουρος για την καθολική σας συμμετοχή.

Φιλικά,
Γιάννης Φραγκής

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΠΑ